Linaa.net - Jakob - Billeder - Rejser - Forfatteren - Skiløberen - Forskeren
Velkommen i jakobs verden


Jakobs verden

Jakob på nettet

Jakob in English

En god søndag

Slægtstavle

Venner med netside:

Mads Thomsen

Thomas H. Frandzen

Nikolaj Witte

Connie Kampf

 

Tak fordi du kiggede ind. Det er svært at præsentere sig selv til bunds på en side som denne, så jeg vil lade alle mine forskellige sider tale for sig selv. Denne side er dog et forsøg på så kortfattet som muligt at give et overblik over, hvem jeg er, og hvad jeg laver lige nu. Som det fremgår af de andre sider er mine altoverskyggende interesser (ud over mine fagområder statskundskab, Internettet, medieteori, sociologi, antropologi) rejser og skiløb. Derfor er særlige store dele af min hjemmeside viet til disse områder.

JEG ER FØDT: 12. september 1973 i Herning og boede der de første 19 år af mit liv inden jeg flyttede til Århus, hvor jeg har boet siden, afbrudt af ophold i Leicester, Minneapolis og Valloire, Frankrig. Derudover har jeg også lige været på en enkelt jordomrejse og i det hele taget rejser jeg meget.

Jeg er adjunkt på Institut for Informations- og Medievidenskab, Aarhus Universitet. Derudover er jeg medlem af bestyrelsen i De Berejstes Klub, spiller hockey i vores private klub Ad Hoc og tennis i Skovbakken. Årets største højtid for mig er skiferie(r)n(e) og Skanderborg Festival, hvor jeg arbejder i den fantastiske Flash Gordon Bar.

JEG ELSKER: at undervise, at rejse, gode middage med gode venner, øl, whisky, rejser, lufthavne, teknologi, naturoplevelser, ishockey, skiløb, bjerge, historie, England, græske øer, koralrev, espresso, sushi, midsommer, tennis, hockey, stjernehimlen, stillehavsøer, motorveje, FC Midtjylland, fotografering, madlavning, naturvidenskab, filosofi, Loveshop, trance, irsk folkemusik, alpinisme, Irland, Canada, fodbold, agurker, chokoladeskildpadder, panteisme, min nye lejlighed, fladskærme .

JEG HADER: religiøs forurening af det offentlige rum, småborgerlighed, politisk korrekthed, opvask, tøjvask, ost, countrymusik, dansktop, ugeblade, Amin Jensen, TV-"underholdning", religiøse fanatikere, rygning, cirkus, gøgl, kunstighed, amerikanske bibelsælgere, knallerter, ternede skjorter, cowboytøj, jordbær, "ørkenreligioner"

JEG TALER: dansk, engelsk (flydende), tysk, fransk, lidt spansk

JEG ER: først og fremmest mig selv og forventer, at andre er det samme. Ingen roller eller masker, kom som du er og lev dine drømme fuldt ud!